Farvede kontaktlinser | Crazy linser

Crazy linser er til dig der skal til fest og en oplagt mulighed for virkelig at skille sig ud. Med farvede kontaktlinser ændre du ikke bare udseende, du ændre personlighed og kan selv bestemme eksempelvis hvor uhyggelig en zombie du vil være eller hvor nuttet en Manga-figur du er!

Hvis øjnene virkelig giver et kik ind i sjælen, er Crazy linser den ultimative for for forklædning - prøv selv og se hvor stor effekt farvede kontaktlinser har på omverdens opfattelse af hvem/ hvad du er....

38 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

38 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Crazy linser | Farvede kontaktlinser

Crazy kontaktlinser er ikke kun noget der bruges til Halloween længere. De bruges som ”Fashion statement”, for sjov og endda som behandling mod visse lidelser.

Farvede kontaktlinser er cool og tænker du dig om er de hverken farlige eller usunde.

I dag bruger masser af mennesker kontaktlinser også farvede kontaktlinser, men det var I virkeligheden Hollywood som gjorde brugen af farvede kontaktlinser uden styrke mainstream (ligesom med så meget andet).

Selena Gomez brugte blå/grå kontaktlinser ved Victoria’s Secret showet. Kanye West havde klare blå kontaktlinser på ved the Met Ball og Zayn Malik brugte crazy orange kontaktlinser i hans musikvideo ”Like I Would”.

De færreste bruger farvede kontaktlinser uden styrke til hverdag, men du bliver alligevel overrasket hvis du viste hvor mange der af og til ændre øjenfarve for at fuldende et look eller bare fordi de kan.

Sjov fakta om øjenfarve

  • Amerikanske spørgeundersøgelser viser at der er personlighedstræk som associeres med forskellige øjenfarver: Eksempelvis opfattes brune øjne som et udtryk for intelligens men blå øjne sammenkædes med venlighed.

  • Grøn er den mest valgte farve, efterfulgt af blå, når folk skal svarer på hvilken øjenfarve de ville vælge hvis de kunne skifte.
2