Levering fra dag til dag fra kun 39,- kr

Levering med GLS

Alle ordre leveres med GLS og du kan vælge mellem to typer levering. GLS bringer pakker ud alle hverdage mellem kl. 09.00 og 16.00.

  • Vælger du GLS erhverv leveres pakken direkte på den angivede erhvervsadresse og det er en forudsætnming for levering at der er nogen på adressen til at modtage pakken og det koster 45,- kr.
  • Vælger du GLS privat via pakkeshop, kan du selv vælge din GLS Pakkeshop, det gøres i forbindelse med check-out/ betaling og koster 39,- kr. Pakken kan så hentes i pakkeshoppen når det passer dig.

Desværre kan vi IKKE garantere at alle pakker leveres fra dag til dag. Vi er nød til at tage forbehold for leveringstiden i forbindelse med sæsonudsving; Fastelavn, Sidste skoledag, Karneval i Aalborg og Halloween.

BEMÆRK: GLS er IKKE post Danmark, så vi kan IKKE levere til: Døgnbokse, Postbokse og "poste restante adresser" 

Levering på 2 hverdage,
Levering til ikke brofaste øer; Bornholm, Samsø, Læsø m.fl., tager typisk 2 hverdage da GLS er afhængig af færgeforbindelse.

SKAL du bruge dine varer hurtigere end 2 hverdage anbefaler vi at du kontakter os inden ordreafgivelse, for så kan vi oplyse om hvorvidt vi kan levere dine kontaktlinser indenfor din aktuelle tidsramme.  

1