Mini Sclera Hvide Kontaktlinser, 6 mdr.

Varenummer: ZOE05

Flere visninger

Mini Sclera Hvide Kontaktlinser, 6 mdr.
Varenummer: ZOE05

Der findes mange forskellige slags halloween linser, men når det gælder om at skræmme livet af de andre gæster og vinde bedste udklædning, så skal man bruge mini - eller fuldt sclera kontaktlinser. Disse linser er mini sclera som betyder at de er større i omkreds, og derfor også giver en større effekt. Disse er hvide med en sort ujævn kant og kan snildt bruges til et væld af forskellige halloween udklædninger. 


Kontaktlinser er den lille bitte ting der gør en verden til forskel, og de findes heldigvis i alverdens former, farver og varianter, så de kan matche lige præcis det du ønsker at klæde dig ud som. 


Bemærk: Linserne er større end normale kontaktlinser, så regn gerne med at skulle bruge lidt ekstra tid på at få dem sat i øjet. 


Festtemas kontaktlinser bliver produceret i tyskland, og er kvalitetslinser uden styrke. 
Kontaktlinserne sælges i par, med 2 stk. individuelt forseglede kontaktlinser i steril væske. 
Linserne er udelukkende til pynt, og kan også sagtens anvendes ovenpå dine egne styrke kontaktlinser. 


Vores kontaktlinser bliver lavet i 3 lag, hvilket sikrer at dine øjne aldrig kommer i direkte kontakt med den farvede del af kontaktlinsen. 
Samtidig er vores kontaktlinser lavet med en ”skæv” vægtfordeling, som sikrer at motiv-linser altid vender rigtigt, i de tilfælde hvor det giver mening – noget der ofte mangler i de billigere kontaktlinser. 
Vores kontaktlinser efterlever markedets strengeste krav og er naturligvis både CE testet og godkendt. 
Linserne er fremstillet af 58% Polyhema og 42% vand og er såkaldte ”bløde linser”. 
Bemærk at du skal rense dine linser grundigt, før du bruger dem første gang. Det vil sige at lægge dem i frisk linsevæske minimum 4 timer inden.


Rensevæske og opbevaringsetui til kontaktlinserne sælges separat. Bemærk at mini sclera og sclera linser kræver større etuier, som også kan findes på vores hjemmeside. 
Du bør først anvende vores kontaktlinser når dine øjne er fuldt udvoksede og vi anbefaler således ikke brug af kosmetiske kontaktlinser til unge under 18 år.

Læs mere
Fakta
  • 6 mdrs. linser
  • 2 linser
  • Diameter 17mm
399,00 DKK
inkl. moms - ekskl. levering

  Spar på fragten og afhent i butikken i Skovlunde

  •   Dag til dag forsendelse
  •   Levering fra 39,00 DKK
  •   14 dages fuld retturret