Halloweenlinser.dk

Halloweenlinser.dk lagerfører et kæmpe udvalg af farvede- & crazy kontaktlinser fra kun 79,- pr. par. Vælg mellem "alm.", UV linser, Blind, Mini Sclera og de store Sclera som dækker hele øjet. 

Halloweenlinser er således en specialforretning med fokus på farvede kontaktlinser uden styrke som gør det nemt og sikkert at finde og købe de perfekte kontaktlinser til Halloween, temafesten, filmen eller bare for sjov. Alle vores linser er produceret i EU og lever op til de strengeste regler indenfor branchen.

Webshop & butik
Ud over webshoppen, kan du altid besøge vores store forretning i Skovlunde, hvor alle kontaktlinserne gså er på lager og kan købes direkte.

Butikken finder du på Meterbuen 15, 2740 Skovlunde
Butikkens åbningstider er: 

Mandag til fredag:         kl. 10.00 – 18.00
Lørdagen:                     kl. 10.00 – 15.00

Etableret forretning "ny" butik

FBI (Funny Business International) driver en række webshops i Danmark, Norge og Sverige samt den store Festtema detailbutik i Skovlunde. Vi har været online siden 2005 så selvom Halloweenbutikken er relativt ny har vi snart 15 års erfaring.
Selv om domænenavnene er forskellige er servicen den samme; alle ordre pakkes og sendes dagligt fra vores centrallager i Skovlunde.  

Med venlig hilsen
 
Sine Mejnertz
Adm. Direktør

1