Rødt Drageskæl Kontaktlinser, 12 mdr.

Varenummer: ZO756

Flere visninger

Rødt Drageskæl Kontaktlinser, 12 mdr.
Varenummer: ZO756

Et par fede kontaktliner med aflang pupil og skæl mønster. Lyder det som drageøjne? Det er det skam også. De er ildrøde med gråmønstret skæl, og en absolut uundværlig accessorie hvis du skal være skræmmende til halloween eller skal skille dig ud fra mængden.


Kontaktlinser er den lille bitte ting der gør en verden til forskel, og de findes heldigvis i alverdens former, farver og varianter, så de kan matche lige præcis det du ønsker at klæde dig ud som. 


Festtemas kontaktlinser bliver produceret i tyskland, og er kvalitetslinser uden styrke. 
Kontaktlinserne sælges i par, med 2 stk. individuelt forseglede kontaktlinser i steril væske. 
Linserne er udelukkende til pynt, og kan også sagtens anvendes ovenpå dine egne styrke kontaktlinser. 


Vores kontaktlinser bliver lavet i 3 lag, hvilket sikrer at dine øjne aldrig kommer i direkte kontakt med den farvede del af kontaktlinsen. 
Samtidig er vores kontaktlinser lavet med en ”skæv” vægtfordeling, som sikrer at motiv-linser altid vender rigtigt, i de tilfælde hvor det giver mening – noget der ofte mangler i de billigere kontaktlinser. 
Vores kontaktlinser efterlever markedets strengeste krav og er naturligvis både CE testet og godkendt. 
Linserne er fremstillet af 58% Polyhema og 42% vand og er såkaldte ”bløde linser”. 
Bemærk at du skal rense dine linser grundigt, før du bruger dem første gang. Det vil sige at lægge dem i frisk linsevæske minimum 4 timer inden.


Rensevæske og opbevaringsetui til kontaktlinserne sælges separat. 
Du bør først anvende vores kontaktlinser når dine øjne er fuldt udvoksede og vi anbefaler således ikke brug af kosmetiske kontaktlinser til unge under 18 år.Vi gør opmærksom på, at kontaktlinserne ikke altid vil vende lodret. Hver gang du kigger til siden, eller blinker vil kontaktlinserne rykke sig en smule. Kontaktlinserne vil herefter vende sig igen, så de står lodret som billedet viser.
Ydermere skal du være opmærksom på, at motivkontaktlinser ikke nødvendigvis passer til alle slags øjne. Det skyldes, at vi alle har forskellige former og størrelse øjne.Det behandles derfor  ikke som en reklamation, hvis kontaktlinsen ikke passer til dine øjne, eller hvis kontaktlinserne vender sig.


Læs mere
Fakta
  • 2 stk.
  • 12 mdr. linser
149,00 DKK
inkl. moms - ekskl. levering

  Spar på fragten og afhent i butikken i Skovlunde

  •   Dag til dag forsendelse
  •   Levering fra 39,00 DKK
  •   14 dages fuld retturret